Skønne hotdogs med jomfruhummerhaler, tartar sauce og rød skovsyre.
Til 2 personer
Ingredienser
- 14 stk. jomfruhummerhaler
- 4 hotdog brød
- 1 spsk. smør
- ½ agurk
- tartar sauce
- rød skovsyre
- 1 lime
Tilberedning
Start med at tænde din ovn på 200 grader, så den er klar til dine hotdog brød.
Pil dine jomfruhummerhaler, husk at forsigtigt pille tarmen med ud.
Læg dine hotdogbrød i den forvarmet ovn.
Steg jomfruhummerhalerne på en varm pande med smør, ved høj varme.
Det tager omkring 2-4 minutter, kommer an på tykkelsen af dine hummerhaler.
De skal være faste i kødet når de er tilberedt. Når du har stegt dem så lad dem stå og trække lidt.
Tag dine hotdog brød ud af ovnen og skær dem på langs. Snit agurken i fine små tern, og begynd nu at samle dine hotdogs.
Start med tatar sauce i bunden, læg 3-4 jomfruhummerhaler på og drys med agurk tern, lidt ekstra tartar sauce, pynt af med rød skovsyre og server med frisk skåret lime.
Opskriften er lavet af Kokkemanden
Thomas Askov Jørgensen