mig fiskekasser

Levering til din hoveddør koster 95 kr. ved bestillinger under 800 kr.

Gratis hjemmelevering ved bestillinger over 800 kr.
Gratis levering til Økoskabet ved bestillinger over 300 kr.

Hjemmelevering er fredag mellem kl 7-17. Hvis du eksempelvis bestiller senest onsdag, vil du få din fisk leveret fredag. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Har du bestilt en af disse varer vil du blive gjort opmærksom på det umiddelbart efter bestilling via mail eller telefon.

Vi levere kun til brofaste øer, dog hvis du har et skur eller en sted ved færgen, som du ønsker levering til, kan vi godt det, det er dog på eget ansvar 🙂
Det eneste du skal gøre at skrive færgeadressen som leveringsadresse og skrive i kommentarfeltet – hvor kassen skal stilles fx. skur ved færgen til Avernakø og Lyø By.

Økoskabet er et stort nedkølet skab med skuffer, hvor man selv kan man hente sin fiskekasse, det er super nemt og enkelt. Man får tilsendt kode over sms og mail. Økoskabet findes i stor københavn og omregn. Og snart i Århus – det skal jeg nok oplyse i nyhedsmail når det sker 🙂

Fisken leveres i flamingokasser med fire-seks køleelementer (hvid lille pakke med gel i), som kan holde produkterne frosne i 24 timer (med undtagelse af, hvis der er direkte sollys eller gulvvarme).

Emballage

Det er ikke lovligt for os at genbruge flamingokassen & ice-gel pakkerne, da det ikke er muligt at rengøre dem nok til, at en anden kunde kan modtage dem.

Ice-gel pakkerne:
Det der er i ice-gel pakkerne – er præcis det samme som man putter ind i bleer til at suge væsken op 🙂 Samt 99,8% er vand.

Bortskaffelsen af ice-gel pakkerne:
Klip poserne op, og smid plast i plast og gele i almindelig affald.
Husk – du kan genbruge ice-gel pakkerne igen, igen, fx til madpakken, til skovturen eller andre ture – hvor du ønsker din mad og drikkevare kolde 🙂

Flamingokassen:
Nogle kunder genbruger flamingokassen til at opbevare kartofler, frugt eller frø i. Andre bruger dem til julepynt, eller andet som skal på loftet.

Bortskaffelsen af flamingokassen smides ud, helst på genbrugsstation. Nogle genbrugsstationer har en container til flamingo, ellers i små brændbart.

I fremtiden ønsker jeg at købe genanvendelige flamingo kasser, dog er jeg for lille en virksomhed til at have sådan et system.
Det er mit størreste ønske at være så bæredygtig som muligt, så det jeg arbejder hård for at opfylde mit ønske 🙂