Jeg er opvokset i Thy, hvor jeg har en stor del af sin familie stadig. Med en uddannelse som modedesigner har jeg længe været selvstændig og arbejdet med alt lige fra design af brudekjoler, og undervisning i mode, til design af kostumer til store teaterforestillinger, samt kostumer til de danske hospitalsklovne. Og sluttede af med at arbejde to år som accessories designer hos byACRE, hvor jeg designede alle deres tasker og accessories som du ser på deres rollator idag.

Nu har jeg valgt at vende op og ned på alt. Vil nemlig give Danmark muligheden for at købe skånsomt kvalitetsfisk på frost. Da frossen fisk har højere næringsværdi – læs mere her

Familien i Thy har været i fiskebranchen i omkring 50 år.
Det er herigennem, jeg har kendskabet, der skulle til for at starte Annas Fiskekasser. Som københavner har jeg selv oplevet de høje priser på lækker frisk fisk og skaldyr. Det er også svært at gennemskue, hvad der er rigtig og forkert som en forbruger. Nu skal det gøres lettere at træffe de rigtige valg, og vælge bæredygtigt og skånsomt garnfanget fisk, så vi kan passe på vores verdens have.

Hvis du har spørgsmål eller ris/ros er du velkommen til at sende en mail til info@annasfiskekasser.dk

Tak til Birk Marus Hansen for lavet den fineste hjemmeside til Annas Fiskekasser, wauw jeg er så vild med den.

Tak til Ida Buss for at tage de flotteste billeder af mig til hjemmesiden, du er den sejeste fotograf jeg kender.
Link: https://www.idabuss.com

Portræt af Anna, Annas Fiskekasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *