Forret til 3-4 personer
Tilberedningstid 20 minutter
Ingredienser
- 400g kogt konksnegle
- lille bundt friske koriander el. persille el. Ramsløg – alt efter ønske
- 1 hakkede hvidløg
- Smør
- Event lidt flute til
Tilberedning
Ved brug af en kødnål eller noget langt spidst, ved langsomt at dreje sneglen ud.
Pil den lille skal af med fingrene, og fjern mavesækken.
Hak hvidløg og en af de valgte krydderurter.
Varm en pande med smør, og kom konksnegle, hakkede hvidløg og de krydderurter på den varme pande, og steg dem til du synes de ser lækre ud.
Der efter er de klar, og du kan putte dem tilbage i deres sneglehuset som en del af anretning. Eller bare server dem med lidt frisk bagt flute.
Opskriften er lavet af Anna fra Annas Fiskekasser
-
Klassisk kasse
Fra: kr.775,00 / måned Vælg muligheder Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden