Forret til 3-4 personer
Tilberedningstid 1 time
Ingredienser
- 400g konksnegle
- lille bundt friske koriander el. persille el. Ramsløg – alt efter ønske
- 1 hakkede hvidløg
- Smør
- Event lidt flute til
Tilberedning
Kog konksneglene i saltet vand i ca. 20-30 minutter og lad dem køle af. Sæt dem i køleskabet. Og lad dem køle lidt af inden man tager konksnegle ud af sneglehuset.
Ved brug af en kødnål eller noget langt spidst, ved langsomt at dreje sneglen ud.
Pil den lille skal af med fingrene, og fjern mavesækken.
Hak hvidløg og en af de valgte krydderurter.
Varm en pande med smør, og kom konksnegle, hakkede hvidløg og de krydderurter på den varme pande, og steg dem til du synes de ser lækre ud.
Der efter er de klar, og du kan putte dem tilbage i deres sneglehuset som en del af anretning. Eller bare server dem med lidt frisk bagt flute.
Opskriften er lavet af Anna fra Annas Fiskekasser
-
Klassisk kasse
Fra: kr.775,00 / måned Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page