marts 4, 2022 admin

Konksnegle steget i hvidløg, smør og koriander el. persille el. ramsløg

Kongssnegle på en tallerken

Forret til 3-4 personer

Tilberedningstid 1 time

Ingredienser

  • 400g konksnegle
  • lille bundt friske koriander el. persille el. Ramsløg – alt efter ønske
  • 1 hakkede hvidløg
  • Smør
  • Event lidt flute til

Tilberedning

Kog konksneglene i saltet vand i ca. 20-30 minutter og lad dem køle af. Sæt dem i køleskabet. Og lad dem køle lidt af inden man tager konksnegle ud af sneglehuset.

Ved brug af en kødnål eller noget langt spidst, ved langsomt at dreje sneglen ud.

Pil den lille skal af med fingrene, og fjern mavesækken.

Hak hvidløg og en af de valgte krydderurter.

Varm en pande med smør, og kom konksnegle, hakkede hvidløg og de krydderurter på den varme pande, og steg dem til du synes de ser lækre ud.

Der efter er de klar, og du kan putte dem tilbage i deres sneglehuset som en del af anretning. Eller bare server dem med lidt frisk bagt flute.

 

Opskriften er lavet af Anna fra Annas Fiskekasser