3-4 personer
Tilberedningstid ca. 1 time
Ingredienser
- 1 kg konksnegle
- Et halvt bundt friske koriander, frisk basilikum
- 1 dåse tomat
- 1 rødløg
- 1 citroner
- En halv agurk
- Salt & peber
- Lidt chili
- Olivenolie
- Lidt sukker
- Flute
Tilberedning
Kog konksneglene i saltet vand i ca. 20-30 minutter og lad dem køle af. Sæt dem i køleskabet.
Hak løg, agurk i små firkanter.
Blend dåse tomat med koriander og basilikum, olivenolie, lidt chili, sukker, salt og peber.
Kom de hakkede løg og agurk oveni, også er din salsa sauce klar.
Tag de kogte konksnegle ud af sneglehuset, ved en kødnål eller noget langt spidst, ved langsomt at dreje sneglen ud. Pil den lille skal af med fingrene, og fjern mavesækken.
Og skær det faste og smagfulde kød i små stykker og tilsæt salsasaucen.
Server med varmet flute, lidt salt og kværnet sort peber ud over.
Samt måske lidt friske basilikum blade til pynt.
Kan også anbefaledes med frisk pasta, alt efter ønske.
Opskriften er lavet af Anna fra Annas Fiskekasser
-
Klassisk kasse
Fra: kr.775,00 / måned Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page