Torskekæber med frisk pasta

Opskrift til 2 personer

Tilberedningstid 10-15 minutter

Ingredienser 

  • 150 – 200g Torskekæber
  • 200g Frisk pasta
  • 2-3 forårsløg
  • Hvidløg
  • Smør
  • Salt & peber (måske lidt chili)

torskekæber frisk pasta fiske kæberTilberedning 

Sæt en gryde over med vand og lidt salt – det er til pasta.

Skær forårsløgne og hvidløg ud.

Kom en helt del smør på en varm pande, og når smøret er smeltet kom skåret forårsløg og hvidløg på panden. Steg dem i et par minutter.

Kom derefter torskekæberne på panden sammen med det andet og steg dem max et par minutter ca 2 minutter på hver side.

Kog den friske pasta efter anvisningerne på pakken.
Så heles vandet fra, kan gemme en lille del vand i gryden. Og kom blandingen af torskekæber, forårsløg og hvidløg op i gryden med pasta og rør lidt rundt med svag varme .

Nu er retten klar til servering og kom gerne lidt frisk persille eller andet krydderi på toppen – efter ønske.

 

God appetit

,