Opskrift til 2 personer
Tilberedningstid 10-15 minutter
Ingredienser
- 150 – 200g Torskekæber
- 200g Frisk pasta
- 2-3 forårsløg
- Hvidløg
- Smør
- Salt & peber (måske lidt chili)
Tilberedning
Sæt en gryde over med vand og lidt salt – det er til pasta.
Skær forårsløgne og hvidløg ud.
Kom en helt del smør på en varm pande, og når smøret er smeltet kom skåret forårsløg og hvidløg på panden. Steg dem i et par minutter.
Kom derefter torskekæberne på panden sammen med det andet og steg dem max et par minutter ca 2 minutter på hver side.
Kog den friske pasta efter anvisningerne på pakken.
Så heles vandet fra, kan gemme en lille del vand i gryden. Og kom blandingen af torskekæber, forårsløg og hvidløg op i gryden med pasta og rør lidt rundt med svag varme .
Nu er retten klar til servering og kom gerne lidt frisk persille eller andet krydderi på toppen – efter ønske.
God appetit
-
Torskekæber
kr.175,00 – kr.350,00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page