Opskrift til 4 personer
Tilberedningstid 50 minutter
Du kan lave din helt egen klassisk lasagne, og fjerne oksekødet og der ved lave en klassisk tomatsovs uden kød.
Ellers kan du følge mit forslag.
Ingredienser
- 4-5 stk fiske filet, som kan være skrubbe, rødspætte, ising & andres flad fisk
- Frisk pasta plader
- 1 dåse tomat
- Hvidløg
- Løg
- Oile
- Chili (måske)
- Salt & peber
- Frost spinat
- Feta
- Salt & peber
- Muskatnød
- 150 g smør
- 2-3 spsk hvedemel
- 8 dl mælk eller havremælk
- Rasp
Tilberedning
Lav de tre forskellige sovse her under 🙂
Tomatsovs
Hak løg og hvidløg.
Tag en gryde og varm den op med oile.
Kom de hakkede løg og hvidløg i gryden og lad dem steg i et par minutter, kom så hakkede dåsetomat i og smag til med salt og peber, kan pukke lidt grønsagsbouillon i hvis ønskes.
Opbagt hvidsovs
Smelt smørret.
Tilsæt mel og lad det lige bage igennem under piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens.
Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med salt og peber, og lidt revet muskatnød.
Spinat med feta
Skær fetaen ud i små stykker.
Tag en pande og varm den op med olie, og kom det optøet spinat sammen med fetaen og lad det stege i et par minutter.
Tilberedning af lasagnen
Smør fadet med olie.
Kom først lidt tomatsovs i bunden med lidt hvidsovs.
Kom et lag fiskelasagne plader.
Der næst tomatsovs igen, hvor efter der ligges de hele fiske filet som et lag.
Kom så hvidsovs oven på fiske fileterne, hvorefter jeg ligger spinat med fetaen oven på igen.
Lav nu et lag med friske pasta plader, og kom det sidste hvidesovs oven på og slut af med rasp på toppen.
Nu er din lasagne klar til oven ca. 30 minutter ved 180 grader ved varmluft, ellers 200 grader i almindelig ovn.
God appetit