Har du så stegte sild til overs, kan man lave stegte sild i eddike – super lækkert og holder sig i køleskabet 1-2 måneder i lukket beholder.
Tilberedningstid 15 minutter
Ingredienser
- 6 stegte sildefileter
- 4 dl eddike
- 4 dl sukker
- 10 stk hele nelliker
- 10 stk peberkorn
- 4 stk laurbærblade
Tilberedning
Kog alle ingredienser i ca 10 minutter, til sukkeret smelter, og lad marinaden køle af en smule.
Læg de allerede stegte afkølet sildefileterne lagvis i en beholder, hæld lagen over, så det dækker fileterne.
Det et skal være i en beholder som kan lukkes helt.
Og stil den på køl, indtil de skal spises. For at få det bedste resultat, må sildefileterne gerne trække et par dage i lagen, inden de skal spises.
Denne her opskrift med stegte sild i eddike, gør at de kan holde sig i alt fra 1-2 måneder i køleskabet.
God appetit