Med den færdiglavet fiskefars tager det ingen tid at lave de her lækre fiskefrikadeller
Prøv en asiatisk inspireret fiskefrikadelle du vender tilbage til!
Afsindig nem fiskefrikadelle der smager himmelsk
Til 2 personer
Ingredienser
- 350 g Fiskefars
- olie til stegning
- sesamfrø (eventuelt også sortristet)
- hoisin sauce
- forårsløg
Tilberedning
Tag en lille håndfuld fiskefars i hånden og klem det til en flot rund kugle. Det er vigtigt at klemme dem godt sammen så de holder formen under tilberedningen.
Steg dem på panden med olie på en middelhøj varme, så de langsomt får en flot gylden farve. Sørg for at vende dem så du får en sprød overflade over det hele.
Tag fiskefrikadellerne af og skru ned for varmen, hæld en god mængde hoisin sauce på panden og kog det langsomt ind, når hoisin saucen har en tykkere konsistens, så sæt fiskefrikadellerne tilbage på og vend dem rundt i hoisin saucen.
Anret dem på tallerkenen og hæld ristet og sorte sesamfrø over fiskefrikadellerne for mere knas og pynt af med fintsnittet forårsløg.
Du kan bruge de her fiskefrikadeller som en snack, sætte dem på en pind eller servere dem med ris eller nudler.
Opskriften er lavet af Kokkemanden
Thomas Askov Jørgensen