Tilberedningstid 20 minutter
Til 2 personer
Ingredienser
- 10 stk. Kammuslinger
- 300 g feldsalat
- 1 agurk
- 2 spsk creme fraiche 38%
- 1 knivspids rosenpeber
- 1 knivspids sumak
- 2 knækbrød
- 1 håndfuld frisk kørvel
Tilberedning
Vask din feldsalat og placer den i skålen. Vask agurken og tag en grøntsagsskræller og skræl ydersiden af agurken i lange strimler. Skær dem derefter i smallere strimler, men så de stadig er lange.
Steg kammuslingerne på højeste varme på en non stick pande, uden olie. Eller på grillen.
De skal have omkring 1 minut på hver side, så de også får en farve og en sprød overflade, du skal holde godt øje med dem det går hurtigt med kammuslinger.
Placer kammuslingerne ovenpå feldsalaten, læg agurkebåndene hen over og læg en spiseske creme fraiche i siden af skålen.
Skær knækbrød i mindre stykker, læg det rundt omkring i kanterne og pynt af med kørvel, rosenpeber og sumak.
Opskriften er lavet af Kokkemanden
Thomas Askov Jørgensen