Nem forret med kuller, man kan også bruge andet lys fisk som kulmule og lange.
Opskrift til 4 personer
Ingredienser
- 200g kuller, torsk, eller lange
- Saft af 2 lime
- Saft af en halv citron
- 1 finthakket skalotteløg
- 1 lille halv mango
- 1 halv agurk
- 1,5 spsk olivenolie
- Finthakket frisk chili
- Salt og peber
- Koriander
Tilberedning
Bland limesaft, olivenolie, citronsaft og finthakket skalotteløg.
Skær mango og agurk i fine tern.
Skær kuller ud i lidt grovere tern.
Bland mango, agurk og kuller op i dressingen, og lad det trække i køleskabet i 30-45 minutter, så fisken kan blive tilberedt af citronsaften.
Smag til med chili, salt og peber.
Server som forret og pynt med frisk koriander.
Opskriften er lavet af
Ida Lawaetz @nordish_
-
Kullerfileter – naturskånsom
kr.243,00 – kr.486,00 Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page