marts 23, 2020 admin

Ceviche med kuller

Nem forret med kuller, man kan også bruge andet lys fisk som kulmule og lange.

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

  • 200g kuller, torsk, eller lange
  • Saft af 2 lime
  • Saft af en halv citron
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 1 lille halv mango
  • 1 halv agurk
  • 1,5 spsk olivenolie
  • Finthakket frisk chili
  • Salt og peber
  • Koriander

Tilberedning 

Bland limesaft, olivenolie, citronsaft og finthakket skalotteløg.

Skær mango og agurk i fine tern.

Skær kuller ud i lidt grovere tern.

Bland mango, agurk og kuller op i dressingen, og lad det trække i køleskabet i 30-45 minutter, så fisken kan blive tilberedt af citronsaften.

Smag til med chili, salt og peber.

Server som forret og pynt med frisk koriander.

Opskriften er lavet af
Ida Lawaetz @nordish_

 

, ,