april 11, 2020 admin

Laks med persilleolie og poppede quinoa

Lakseopskrift med Quinoa og persille

Hovedret til 2 personer

Ingredienser

  • 300 g laks
  • 1 fed fintrevet hvidløg 4 tsk persilleolie
  • 2,5 spsk quinoa
  • 0,5 dl rapsolie
  • Salt og peber

Persilleolie:

  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 håndfuld bredbladet persille

 

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 grader.

Blend olivenolie og persille i et par min.

Bland 4 tsk persille olie og revet hvidløg.

Salt laksen og fordel persille/hvidløgsolien over laksen.

Bag laksen i ovnen i ca. 17-18 min afhængig af ovn.

Varm rapsolie op i en pande.

Når olien er varm tilsættes quinoa. Lad det poppe og blive gyldenbrunt.

Lad quinoaen dryppe af på lidt køkkenrulle. Krydr med salt.

Tag laksen ud af ovnen og dæk laksen med poppede quinoa.

Server laksen med en salat til.

 

Opskriften er lavet af

Ida Lawaetz @nordish_