Hovedret til 2 personer
Ingredienser
- 300 g laks
- 1 fed fintrevet hvidløg 4 tsk persilleolie
- 2,5 spsk quinoa
- 0,5 dl rapsolie
- Salt og peber
Persilleolie:
- 0,5 dl olivenolie
- 1 håndfuld bredbladet persille
Tilberedning
Tænd ovnen på 180 grader.
Blend olivenolie og persille i et par min.
Bland 4 tsk persille olie og revet hvidløg.
Salt laksen og fordel persille/hvidløgsolien over laksen.
Bag laksen i ovnen i ca. 17-18 min afhængig af ovn.
Varm rapsolie op i en pande.
Når olien er varm tilsættes quinoa. Lad det poppe og blive gyldenbrunt.
Lad quinoaen dryppe af på lidt køkkenrulle. Krydr med salt.
Tag laksen ud af ovnen og dæk laksen med poppede quinoa.
Server laksen med en salat til.
Opskriften er lavet af
Ida Lawaetz @nordish_
-
Færøske Laks 800 g.
kr.315,00 Vælg muligheder Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden