Opskrift til 2-3 personer
Tilberedningstid 25 minutter
Ingredienser
- 1-2 store skrubber med rogn/ rødspætter med rogn
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. sorte sennepsfrø
- Kartofler
- 2-3 forårsløg
- raps
- 1 æg
- 2 spsk smør
- 1,5-2 spsk mel
- 5 dl mælk til hvidsovse
- Bundt frisk persille
- salt & peber
- muskatnød
Start med at sætte Kartoflerne over, og kog dem som ønsket.
Tilberedning af hvid sovs
Smelt smørret.
Tilsæt mel og lad det lige bage igennem under piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens.
Tilføj hakkede persille.
Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med salt og peber, og lidt revet muskatnød.
Tilberedning af skrubberne
Ved skrubberne først i æg og der næste i en rasps blanding med salt og peber.
Man kan overveje at skære skrubberne halvt over, da de kan være store og ikke passer på panden.
Ved skrubberne først i æg og der næste i en rasps blanding med salt og peber.
Varm olie/smør op i en stor stegepande og steg skrubberne et par minutter på hver side. Steg samtidig forårsløgene.
Tilberedning af rogn
Varm en ekstra stegepande op med smør, og tag de allerede forkogte rogn og dem et par minutter på hver side. Steg skrubberne og rognen på hver sin pande, så der er plads og de bliver færdig på samme tid.
Pynt
Friske pillede persille
God appetit
-
Klassisk kasse
Fra: kr.775,00 / måned Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page