Jeg er så glad for at kunne dele, at jeg har indgået et samarbejde med Thomas Askov Jørgensen – den dygtige kok bag ’Kokkemanden – Ærlig mad’.
Thomas er uddannet gastronom fra Kokkeskolen og har siden 2004 arbejdet indenfor kokkefaget.
Han er også manden bag hjemmesiden kokkemanden.dk,
hvor han udfolder sine evner inden for både smagsudvikling, kokkekunst, fotografi og hans jagt efter lokale, vilde råvarer.
Han bor i Brønshøj, lige et stenkast fra Utterslev moses vilde natur og søger ofte også til Nordsjælland hvor han elsker at bruge tid på at indsamle vilde urter og svampe, som giver hans retter lidt mere kærlighed. Inspirationen til retterne kommer oftest fra en tur i skoven eller ved havet.
”Sund, grov og ærlig mad er mit varemærke. Jeg går op i lokale, sæsonbetonede råvarer, hjertesund mad, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.”
Det er især Thomas’ interesse for ærlig, lokal og sæsonbetonet mad,
som gjorde, at jeg ikke var i tvivl om, at et samarbejde med ham var det helt rigtige.
Det er nemlig lige i min ånd og det er de samme grundprincipper, som du vil opleve når du køber fisk hos Annas Fiskekasser.
Mad, der giver en smagsoplevelse i særklasse.
Det er Thomas’ filosofi at lave mad,
som giver en smagsoplevelse i særklasse og hans helt store passion er at lave hverdagsretter lettere og lækrere.
Thomas udgiver snart sin første kogebog som indeholder massevis af hverdagsmad i et ’vildt twist’.
Smagsoplevelser i særklasse bør nemlig også høre hverdagen til.
Hverdags(fiske)opskrifter med et twist
Jeg ser virkelig meget frem til samarbejdet med Thomas – og jeg glæder mig til at give jer en masse skønne hverdagsopskrifter med fisk, som kan passe ind i jeres travle hverdag.
Sammen med Thomas kan jeg forhåbentlig inspirere jer til at lave nem og lækker hverdagsmad i særklasse.