mig fiskekasser

Levering til din hoveddør koster 65 kr. ved bestillinger under 800 kr.

Levere hver fredag mellem kl 7-17. Hvis du eksempelvis bestiller senest onsdag, vil du få din fisk leveret senest fredag. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Har du bestilt en af disse varer vil du blive gjort opmærksom på det umiddelbart efter bestilling via mail eller telefon.

Vi levere kun til brofaste øer, dog hvis du har et skur eller en sted ved færgen, som du ønsker levering til, kan vi godt det, det er dog på eget ansvar 🙂
Det eneste du skal gøre at skrive færgeadressen som leveringsadresse og skrive i kommentarfeltet – hvor kassen skal stilles fx. skur ved færgen til Avernakø og Lyø By.

Fisken leveres i flamingokasser med en-to køleelementer (hvid lille pakke med gel i), som kan holde produkterne frosne i 24 timer (med undtagelse af, hvis der er direkte sollys eller gulvvarme).

Emballage

Det er ikke lovligt for os at genbruge flamingokassen, da det ikke er muligt at rengøre flamingokassen nok til, at en anden kunde kan modtage den.

Nogle kunder genbruger flamingokassen til at opbevare kartofler, frugt eller frø i. Andre bruger dem til julepynt, eller andet som skal på loftet.

Ellers skal flamingokassen smides ud, helst på genbrugsstation.
I fremtiden ønsker jeg at købe genanvendelige flamingo kasser, dog er jeg for lille en virksomhed til at have sådan et system.
Det er mit størreste ønske at være så bæredygtig som muligt, så det jeg arbejder hård for at opfylde mit ønske 🙂