Krabbekløer 1 kg.

DKK152,00

Frosne krabbekløer solgt pr. kg.

Du tilbereder krabbekløerne ved først at tø dem op. Derefter bringes en stor gryde med rigeligt vand i kog, tilsat en del salt samt lidt sukker for at fremhæve smagen. Derefter lægger du krabbekløerne i gryden og lader dem koge mellem 7-12 minutter alt efter størrelsen. Nu afkøles krabbekløerne, hvorefter de skal have et slag med en hammer eller lignende for at knække skallen.

Tips: En god idé er at lægge krabbekløerne i en pose inden, så det ikke sviner for meget at knække skallen. Hav også gerne en skaldyrsgaffel til at fiske krabbekødet ud af skallen.

Krabbeskallen kan godt have den velkendte fiskeduft, men det er helt normalt, og siger intet om friskheden, som man ellers siger i forhold til fisk, og den forsvinder efter lidt tid.

Fanget i Nordsøen.

Kategori: Tag:

Beskrivelse