Opskrift til 4 personer forret eller snack inden mad
Tilberedningstid 10 minutter
Ingredienser
- 200g hel Fjordrejer med det hele hovede og hale
- 3 spsk mel
- (kan komme lige de krydderi du ønsker, og har lyst til)
- fx.1,5 tsk paprika
- fx. 0,5 tsk cayennepeber
- salt
- Solsikkeolie eller rapsolie til stegning
- fx serves med papadums og sur sød sovs som på billedet
Tilberedning
Kom de små rejer i en sigte og skyl dem under den kolde hane. Dryp af og kom rejerne i en skål.
Tilsæt mel, cayennepeber, paprika og lidt salt.
Vend rejer og krydderier godt rundt.
Varm en pande op ved høj varme og kom en god sjat solsikkeolie/rapsolie på ca 1 cm højde.
Rejerne hældes på panden og steges cirka 3-4 minutter, hvor du løbende ryster dem rundt på panden. De stegte rejer skal være sprøde og knasende uden af være forbrændte.
Serveres fx med papadums og sur sød sovs, det er hverfald min favorit!!
Opskriften er lavet af Anna fra Annas Fiskekasser